IPOTEZĂ ŞOCANTĂ. Una dintre dansatoarele moarte în incendiul de la Constanţa a pus foc intenţionat

Ipoteză şocantă în cazul tinerelor dansatoare care au murit în incendiul din restaurantul din Constanţa. Potrivit unor surse, se pare că focul a fost pus intenţionat chiar de una dintre tinere.

17 iul. 2014, 09:24
IPOTEZĂ ŞOCANTĂ. Una dintre dansatoarele moarte în incendiul de la Constanţa a pus foc intenţionat

A apărut o ipoteză şocantă în cazul tinerelor dansatoare care au murit în incendiul din restaurantul din Constanţa, informează România TV. Potrivit unor surse, se pare că focul a fost pus intenţionat chiar de una dintre tinere care se certase cu iubitul ei chiar înainte cu două săptămâni de tragedie. În acest caz, patru persoane au fost trimise în judecată, printre ele se află şi patronul localului.

 Citeşte şi Restaurantul care a ars în Constanţa, paravan pentru CONTRABANDĂ. Legătura DUBIOASĂ dintre patron şi Hayssam

Cele trei dansatoare care şi-au pierdut viaţa în incendiul de la restaurantul Beirut. Medicii legişti spun că toate cele trei fete decedate într-un incendiu la Constanţa au murit din cauza intoxicaţiei cu monoxid de carbon.

Citeşte şi IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul INCENDIULUI în care au murit cele trei dansatoare, la Constanţa VIDEO

„În momentul în care s-a intoxicat a căzut jos şi atunci s-a deprins o bară de lemn şi a căzut peste ea (…) Fata de la Bucureşti a spus că ea a ieşit foarte repede şi că celelalte fete ţipau să le scoată”, a declarat mama uneia din victime.