Iranul ameninţă că va distruge Israelul în numai o jumătate de oră

Armata iraniană va distruge Israelul într-o jumătate de oră în cazul în care Statele Unite vor lansa atacuri asupra Iranului, a avertizat, luni, Mojtaba Zolnour, unul dintre liderii Parlamentului de la Teheran.

01 iul. 2019, 16:08
Iranul ameninţă că va distruge Israelul în numai o jumătate de oră

Armata iraniană va distruge Israelul într-o jumătate de oră în cazul în care Statele Unite vor lansa atacuri asupra Iranului, a avertizat, luni, Mojtaba Zolnour, unul dintre liderii Parlamentului de la Teheran, potrivit Mediafax.

„Dacă ne atacă Statele Unite, doar o jumătate de oră va rămâne din viaţa Israelului”, a declarat Mojtaba Zolnour, preşedintele Comisiei pentru Securitate Naţională şi Politică Externă din Parlamentul Iranului, citat de agenţia de presă Mehr şi de cotidianul Times of Israel.

Administraţia din Iran a anunţat, luni, depăşirea limitei stocurilor de uraniu îmbogăţit stabilită prin Acordul nuclear semnat cu marile puteri.

„Dacă ţările europene fac ce trebuie, decizia noastră este reversibilă”, a declarat Mohammad Javad Zarif, ministrul iranian de Externe, citat de agenţia IRNA.