Irina Begu şi-a ales staff-ul cu care va colabora în 2019. Simona Halep începe anul fără antrenor

Irina Begu a anunţat cu cine va lucra în sezonul următor, după ce la începutul lunii septembrie a hotărât să-şi concedieze antrenorii, ca urmare a rezultatelor sub aşteptări din prima parte a sezonului.

04 dec. 2018, 16:51
Irina Begu şi-a ales staff-ul cu care va colabora în 2019. Simona Halep începe anul fără antrenor

Irina Begu, locul 67 WTA, a anunţat pe contul său oficial de Facebook încheierea colaborării cu antrenorii, Artemon Apostu Efremov şi Adrian Cruciat, cei care i-au fost aproape în ultimii cinci ani, şi tot pe contul personal de Facebook a anunţat şi echipa cu care va lucra în 2019.

Am încheiat un capitol, începe altul! Aşa cum v-am promis, am revenit cu veşti bune în legătură cu viitoarea echipă cu care voi colabora. Echipa va fi formată din: Adrian Marcu, Victor Crivoi şi voi continua să colaborez cu Ionuţ Gavrilă pe partea de pregătire fizică. Monica Stănescu va fi cea care îmi va oferi în continuare consiliere psihologică. Sper ca această nouă formulă să mă ajute să îmi continui drumul către obiectivele mele şi să avem o colaborare la fel de frumoasă precum cea pe care am încheiat-o„, a anunţat Irina Begu.

Adrian Marcu a fost în 2013 şi antrenorul Simonei Halep. Cu Adrian Marcu în postura de antrenor, Simona Halep a obţinut ultimele trei titluri din 2013, la New Haven, Moscova şi Sofia şi a urcat pe lopcul 11 WTA.

În ceea ce o priveşte pe Simona, ea va începe 2019 la Sydney, pe 7 ianuarie şi va aborda cel puţin primele două turnee, inclusiv cel de Mare Şlem de la Australian Open, fără antrenenor.