Irinel Columbeanu, despre dosarul de proxenetism: Toţi vinovaţii producerii acestui puroi ar trebui pedepsiţi

Nume grele au apărut în dosarul de proxenetism pentru care mai multe vedete TV au fost audiate joi de poliţie. Printre aceştia s-ar fi aflat şi Irinel Columbeanu care a negat însă implicarea în acest scandal.

05 feb. 2015, 14:08
Irinel Columbeanu, despre dosarul de proxenetism: Toţi vinovaţii producerii acestui puroi ar trebui pedepsiţi

Presa tabloidă a anunţă că printre clienţii prostituatelor de lux s-ar fi numărat şi afacerişti, precum Ioan Neculaie, Irinel Columbeanu și fiul lui Adriean Videanu.

Nu pot să spun că le cunosc nici măcar de la TV. Nu am acest obicei, nici cu aceste fete pe care nu le cunosc, nici cu alte fete. Numele pe care mi le-aţi precizat, unii dintre ei sunt chiar prieteni de-ai mei şi aş fi fost onorat să fac parte dintr-o asemenea listă, ca să spun aşa, dar nu legat de acest subiect. Dacă se întâmplă acest fenomen acum, şi eu mă bucur, aflu nişte lucruri urâte despre nişte femei şi nişte bărbaţi. Eu dacă nu le cunosc, nu am de unde să ştiu dacă făceau astfel de lucruri sau nu. Voi face tot ce pot ca să iasă adevărul la suprafaţă, aceste poveşti care ne-au otrăvit pe toţi. Un puroi care trebuia spart, disecat, analizat şi bineînţeles toţi vinovaţii producerii acestui puroi ar trebui pedepsiţi„, a declarat Irinel Columbeanu.

Simona Traşcă şi Daniela Crudu au fost duse, joi, cu duba la Secţia 19 de Poliţie din Capitală pentru a da declaraţii într-un dosar de proxenetism. Vedetele au fost audiate în calitate de martori într-un dosar în care se fac investigaţii de prostituţie şi proxenetism. Pe lângă ele au fost aduşi şi câţiva bărbaţi care sunt acuzaţi de proxenetism.

Dosarul este instrumentat de cei de la Serviciul de Investigaţii Criminale din Sectorul 5 împreună cu un procuror de la Parchetul Sectorului 5.

Citeşte şi MILIONARII României, clienţii PROSTITUATELOR. Nume GRELE în DOSAR