Îşi caută mama naturală pe Facebook. Povestea unei tinere care a fost abandonată la naştere

Publicat: Joi, 17 Mai 2018 11:16 // Actualizat: Joi, 17 Mai 2018 11:16 // Sursa: romaniatv.net

O tânără în vârstă de 18 ani îşi caută mama care a abandonat-o la naştere. Femeia şi-a spus povestea pe o pagină de facebook pe care mai mulţi utilizatori o folosesc pentru a afla date despre părinţii lor biologici.

Foto: bihon.ro

Tânăra și-a spus povestea pe pagina de Facebook The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României, acolo unde mai mulți utilizatori caută informații despre părinții care i-au abandonat.

„Eu sunt Lingurar Geta, am 18 ani, născută pe data de 16 Februarie 2000 în orașul Oradea, Jud. Bihor.

Am fost abandonată la naștere și de atunci am stat in asistență maternală in 4 diferite familii. La vârsta de 15 ani cand am terminat clasa a-8-a, a fost obligatoriu sa aparțin de Centrul Multifuncțional Cehu-Silvaniei. Aici am locuit pe intreaga perioadă a liceului, iar după ce am împlinit varsta de 18 ani, s-a hotărât să ies.

Nu am fost adoptată ca majoritatea persoanelor care apelează aici pe această pagină, dar totuși vreau așa de mult să știu CINE ESTE MAMA MEA biologică. Tot ce știu este că numele ei la nașterea mea era Lingurar Angela, probabil din Oradea, județul Bihor.

Fac apel tuturor persoanelor care vede acest anunț, vă rog mult să DISTRIBUIȚI postarea mea, și poate cineva care îmi cunoaște mama, sau chiar mama mea, mă va contacta aici. Doresc așa de mult să aflu cine este, cum este și dacă dorește să facă parte din viața mea...", este mesajul transmis de de tânără.

Reamintim că la începutul anului un alt bihorean a apelat la această pagină de Facebook pentru a-și găsi familia.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
abandonata la nastere Facebook mamă naturală Oradea
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6528
RON
11 Dec
noapte -1 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H