Îşi îngrijea soţul bolnav de cancer când a primit o veste cumplită

La doar 46 de ani, viaţa i-a dat lovitură după lovitură. Şi-a îngrijit soţul bolnav de cancer cu mult devotament, iar când credeau că totul va fi bine au primit o nouă lovitură. Medicii le-au dat o veste cumplită.

RomaniaTV.net
18 dec. 2017, 16:05
Îşi îngrijea soţul bolnav de cancer când a primit o veste cumplită

Jenny Thirlaway, in varsta de 46 de ani, si-a ingrijit cu mult devotament sotul bolnav de cancer, Scott, in varsta de 43 de ani.

Barbatul a aflat vestea crunta in timp ce gemenii lor, veniti pe lume prematur, se luptau pentru viata lor in spital. Din fericire pentru Scott, chimioterapia a dat rezultate in cazul lui, iar doctorii i-au spus ca boala e in remisie.

Nici nu au apucat sa se bucure de vestea cea buna ca au primit o noua lovitura, de aceasta data si mai puternica. Jenny a fost diagnosticata si ea u cancer la intestine, insa in cazul ei, o boala incurabila. Gemenii cuplului au noua ani acum, iar Jenny si Scott petrec cat mai mult timp impreuna.

„Recent am avut un fel de intalnire in spitalul Newcastle Freeman. El avea un tratament de intarire a imunitatii in aceeasi zi in care eu aveam chimioterapie. A stat intr-un scaun langa mine.

Nu a fost o intalnire normala, cu bauturi si cina, dar cel putin am reusit sa petrecem putin timp impreuna. Nu a fost nimic iesit din comun. Pur si simplu am stat impreuna si am vorbit asa cum o facem de obicei, in timp ce medicamentele ne intrau in vene”, a marturisit femeia, potrivit ciao.ro.