Îşi suspecta soţia că este lesbiană şi a decis să o spioneze. Ce a urmat este incredibil FOTO

Un bărbat gelos și-a spionat iubita prin intermediul unui dispozitiv instalat în portbagajul mașinii ei, dar și cu ajutorul unei aplicații mobile. Observând că femeia, care i-a spus că merge la cumpărături, a urmat un alt drum decât cel așteptat, a decis să o urmărească. Ce a descoperit l-a lăsat cu gura căscată.

07 aug. 2018, 13:33
Îşi suspecta soţia că este lesbiană şi a decis să o spioneze. Ce a urmat este incredibil FOTO

Bărbatul, David Jones, director de construcții în vârstă de 37 de ani, a găsit-o pe partenera lui, Stacey Buckley, într-o cafenea, scrie a1.ro. Aceasta se ținea de mână cu fosta iubită a surorii ei și râdea cu aceasta.

Buckley a spus că ea și Jones nu mai erau într-o relația la acel moment, deși urmau să meargă împreună într-o vacanță programată în Corfu. Bărbatul, însă, a spus că el nu a fost anunțat de femeie că nu mai formau un cuplu la acel moment.

Citeşte şi POVESTE ADEVĂRATĂ. „Ne-am cunoscut pe internet. Ambii aveam familie, dar cu toate astea eram foarte singuri. A fost ca o furtună”

Jones mai susține că bărbatul a agresat-o în locuința ei, luând-o de gât și izbind-o de o ușă, întrebând-o unde a fost. Bărbatul neagă agresiunea.

Buckley a aflat despre dispozitivul pe care bărbatul i-l instalase în mașină după ce acesta s-a lăudat cu el. Aceasta după ce bărbatul a tot apărut în mod inexplicabil în locurile unde era ea, spunându-I că o va găsi oriunde s-ar afla.

Jones a spus că a folosit și o aplicație mobilă, în afară de dispozitivul de urmărire din mașina ei. El a argumentat că nu voia să piardă relația cu Buckley și că voia să își confirme suspiciunea că aceasta avea o aventură.

David Jones, din orașul englez Rochdale, a fost găsit vinovat de hărțuire și de agresiune. Sentința va fi pronunțată în această lună și este așteptat ca bărbatului să îi fie interzis să o mai contacteze pe Buckley, prin emiterea unui ordin de restricție.

Relația celor doi s-a stricat anul trecut, iar Buckley a început ulterior să se întâlnească cu o fostă parteneră a surorii ei.