Îşi trăiesc copilăria în sărăcie, mizerie şi foame. Povestea cutremurătoare a unor fetiţe chinuite VIDEO

Trăiesc într-un bordei gata să cadă pe ele. Nu au jucării, iar de televizor nici nu se pune problema. Este copilăria tristă a trei surori din Vrancea, crescute din greu numai de mamă. Tatăl le-a părăsit demult, iar vecinii îi ajută cum pot.

RomaniaTV.net
25 feb. 2015, 15:58
Îşi trăiesc copilăria în sărăcie, mizerie şi foame. Povestea cutremurătoare a unor fetiţe chinuite VIDEO

Cât e ziua de lungă, cele trei surori aleargă în nămolul din faţa casei. Se încurcă uneori în încălţările primite de pomană, cu două sau trei numere mai mari. Asta nu le opreşte să râdă toată ziua, iar veselia lor îi dă putere mamei.

Singurul venit al mamei este ajutorul social de 300 de lei, la care se adaugă alocaţiile fetelor. Adela, surioara mijlocie merge la şcoală şi nu ar vrea să renunţe pentru că e prea săracă, aşa cum s-a întâmplat cu cea mare.

Citeşte şi: ÎNGRIJORĂTOR. Copiii cu familii sărace, mai predispuşi la obezitate

Tot satul Urecheşti cunoaşte situaţia grea şi fiecare ajută cum poate. Îmbrăcăminte, încălţăminte sau mâncare caldă.

„Ne este milă de aceşti copii. Am dat un ajutor atat din partea primariei cât şi din partea noastră. Căutam să facem şi mai mult numai să avem şi posibilitate”, a spus Nistor Bratosin, primar comuna Urecheşti.

Fraţii mai mari, de 18 şi 20 de ani muncesc pe unde pot şi vin acasă cu banii câştigaţi, prea puţini însă pentru hrănirea a şase guri. Preotul din comună le este un mare sprijin.

Acum, oamenii vor să pună mână de la mână să le ridice o casă mai solidă.

Citeşte şi: Românii, în topul celor mai săraci europeni. Vezi cine este pe primul loc