Israela, în stare de ŞOC după ce Liviu i-a spus pretenţiile la DIVORŢ

Israela şi Liviu Arteni au decis să divorţeze, dar povestea nu se va termina atât de repede precum sperau. Bărbatul vrea o parte importntă din avere.

RomaniaTV.net
23 dec. 2016, 07:00
Israela, în stare de ŞOC după ce Liviu i-a spus pretenţiile la DIVORŢ

Israela a povestit la un post TV despre ceea ce urmează să facă.

„Mi-am făcut o injecţie acum vreo 3 ore. Sunt mai bine. Este iarnă, iar alergiile mele sunt pe frig. Ideea este: Liviu la început vorbea de divorţ la notar, spunea că el nu are nicio pretenţie. În timp, pretenţiile s-au schimbat, a spus că vrea jumătate din pensiune, apoi vrea toată pensiunea plus nişte bani. Eu luând în considerare aceste fluctuaţii care provin din problema lui, am decis că singura soluţie este instanţa. Instanţa dă un verdict”, a spus Israela.

Câţi ani are Israela de fapt. Secretul a fost dezvăluit!

„Eu am început să îi transmit că dacă are pretenţii care consideră el că i se cuvin, atunci vorbim de un partaj. Trebuie făcut la tribunal. Eu nu am bani. El trebuie să muncească, să strângă vreo 20.000 de euro să se ducă în instanţă, să plătească timbrul de tribunal. Vrea cam jumătate de milion de euro”, a mai spus Israela.

Israela Vodovoz s-a căsătorit cu Liviu Arteni în 2008. În mai 2016, Liviu a părăsit căminul conjugal, iar pe 14 decembrie 2016, cei doi au mers la un mediator, unde au semnat actele de divorţ. Israela s-a născut pe 11 noiembrie 1950.