Israela rămâne căsătorită. Tribunalul i-a respins cererea de divorţ

Israela rămâne în continuare măritată, după ce instanţa a respins divorţul milionarei. Ea se chinuie de ceva timp să redevină o femeie liberă, iar de luna trecută, Israela şi actualul său soţ au reluat procedurile de divorţ în instanţă.

28 iun. 2017, 06:11
Israela rămâne căsătorită. Tribunalul i-a respins cererea de divorţ

Judecătorii au respins cererea de repunere pe rol deoarece ar fi neîntemeiată. Israela, în vârstă de 69 de ani, a introdus prima dată actele de divorţ în urmă cu patru luni, după ce s-a certat cu Liviu, soţul său în vârstă de 46 de ani, pe motiv că a fost violent cu ea.

Din ianuarie nu mai ţine legătura cu mine. În momentele de luciditate îi este foarte ruşine de mine, de noi. Faptul că m-a agresat, el îşi cunoaşte foarte bine boala„, spunea Israela.

Citeşte şi SCANDAL MARE. Israela Vodovăz a sărit în ajutorul Andreei Marin şi o atacă dur pe Mihaela Rădulescu. „Este vulgară şi…”

În luna mai, judecătorii au suspendat procesul pentru că soţul nu s-a prezentat în faţa instanţei. Israela şi Liviu s-au căsătorit în 2007. Ea are acum 69 de ani, iar bărbatul are 46 de ani.