Israela Vodovoz a murit. Ce se întâmplă cu averea milionarei găsite decedată în locuinţa ei

Israela Vodovoz a fost găsită moartă în baie. Speriată că afacerista nu mai răspundea la mesaje de cinci zile, avocata ei a chemat autorităţile să spargă uşa. Israela a fost găsită moartă şi dezbrăcată complet. Ea a devenit o vedetă a lumii mondene când a început o relaţie cu un bărbat cu peste 20 de ani mai tânăr decât ea. Realţia lor s-a încheiat insă cu scandal şi chiar violenţe. Chiar şi aşa, Israela Vodovoz i-ar fi lăsat omului iubit atâţia ani, jumătate din averea sa de 50 de milioane de euro, prin testament, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
10 mart. 2018, 11:43
Israela Vodovoz a murit. Ce se întâmplă cu averea milionarei găsite decedată în locuinţa ei

Nimeni nu mai dăduse de Israela timp de 5 zile, iar avocata ei a chemat autoritățile pentru a sparge ușa casei. Israela Vodovoz a fost găsită fără suflare în baie.

Israela Vodovoz a devenit celebră când a inceput relaţia cu Liviu Arteni, un bărbat cu 22 de ani mai tânăr decât ea. După o relaţie de 9 ani presărată cu multe conflicte, Israela şi Liviu au decis că nu mai pot trăi unul cu celălalt. Femeia de afaceri i-ar fi lăsat jumătate din averea sa, potrivit România TV.

Deși bărbatul era violent, Israela l-a iertat de multe ori pe Liviu și după despărțire chiar s-a oferit să-i plătească tratamentul de dezalcoolizare.

Presa scrie că averea Israelei a fost estimată la 50 de milioane de euro, astfel că 25 de milioane de euro i-ar fi revenit lui Liviu. Ani la rând Israela a susținut că avea firme profitabile şi că afacerile îi mergeau strună. Ea ar fi patronat, personal sau prin intermediul lui Liviu, peste 15 de firme, dar niciuna nu mai avea de ani buni vreun leu profit, potrivit Cancan.ro.