Israela Vodovoz, bătută crunt. Incredibil cine este agresorul vedetei

Israela Vodovoz n-a avut deloc o viaţă uşoară, iar acum aceasta a vorbit despre cele mai grele momente din viaţa ei. Mai exact, ea a dezvăluit că a fost agresată chiar de mama ei.

01 nov. 2017, 10:02
Israela Vodovoz, bătută crunt. Incredibil cine este agresorul vedetei

Invitată în cadrul unei emisiuni, femeia care a fost mereu în centrul atenţiei după ce s-a despărţit de Liviu Arteni, şi-a amintit de cele mai grele momente din copilăria sa, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Liviu Arteni, declaraţii halucinante despre Israela Vodovoz. „O ador, nu că o respect, o ador….”

A vorbit cu ochii în lacrimi despre cele mai grele momente

„Nu am crezut că voi ajunge la clipa în care voi povesti despre asta. Am iertat, am trecut, am îngropat. Copiii mei nu ştiu despre acest lucru…

Eu nu pot să trec peste ceva ce eu am trăit. Şi cu preţul readucerii mele în această tragedie a mea, am zis să vorbesc. Eu am fost un copil nedorit, născut după al doilea RM, mai mică decât sora mea cu 15 ani… Mama mea, o femeie frustrată, nervoasă, violentă, și-a descărcat violența peste noi, mai ales peste sora mea. Mama a bătut-o crunt pe sora mea ca să nu mai plângă și să nu se mai scarpine în cap, din cauză că a luat la vârsta de 5 ani păduchi.

Citeşte şi Israela trece prin momente grele: „Nu îi plăcea să vorbească despre boala ei…”

La 14 ani, mama, după ce a jignit-o făcând-o prostituată, a dus-o la ginecolog să vadă dacă e virgină. Era, dar abuzurile au continuat. Sora mea a fugit de acasă.

La vârsta de trei ani m-a scos din ghearele mamei mele. La vârsta de 14 ani am ajuns să realizez că mama ar trebui să fie blândă”, a declarat Israela.