Israela Vodovoz, găsită MOARTĂ în baie. A fost deschis dosar de MOARTE SUSPECTĂ. Fostul soţ, căutat de poliţie

Poliţia este în alertă după moartea celebrei afaceriste Israela Vodovoz. Fostul soţ este căutat de oamenii legii, după moartea ei, potrivit România TV. Israela Vodovoz a fost găsită moartă, în baie, în apartamentul ei. Avocata ei a fost cea care a chemat autorităţile să spargă uşa.

RomaniaTV.net
10 mart. 2018, 14:03
Israela Vodovoz, găsită MOARTĂ în baie. A fost deschis dosar de MOARTE SUSPECTĂ. Fostul soţ, căutat de poliţie

Israela Vodovoz a murit. Afacerista a fost găsită vineri seară moartă în locuința ei. Nimeni nu mai dăduse de ea timp de 5 zile, iar avocata ei a chemat autoritățile pentru a sparge ușa casei. Israela Vodovoz a fost găsită fără suflare în baie.

În ultimele luni, afacerista Israela Vodovoz, care avea 70 de ani, a trăit foarte retrasă, chinuită de o boală cronică. Israela Vodovoz suferea de astm, după cum a anunţat singură pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Israela Vodovoz a murit. Ce se întâmplă cu averea milionarei găsite decedată în locuinţa ei

Vineri seara, aleraţi de avocata Israelei, angajaţi ai ISU au spart uşa apartamentului şi au găsit-o moartă, în baie. Israela era dezbrăcată şi întinsă pe podea în baie. 

 „S-a descoperit că doamna Israela Vodovoz a suferit un accident. Se presupune că nu au fost urme de violenţă sau alte urme de intrare prin efracţie”, au declarat salvatori, citaţi de spynews.ro.

Chiar şi aşa, criminaliştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar trupul neînsufleţit a fost dus la Institutul Naţional de medicină Legală pentru necropsie.

Israela Vodovoz a intrat în atenția publicului acum 10 ani, când s-a căsătorit cu Liviu Arteni, cu 30 de ani mai tânăr decât ea. A urmat o căsnicie tumultoasă, cu multe scandaluri și bătăi, iar cei doi au ajuns la divorț, la 8 ani după ce au devenit soț și soție.