Israela Vodovoz, înmormântată ÎN SECRET, în ţara ei natală, dezbrăcată şi fără bijuterii

Publicat: Sâmbătă, 17 Martie 2018 14:34 // Actualizat: Sâmbătă, 17 Martie 2018 17:50 // Sursa: romaniatv.net

Detalii surprinzătoare de la înmormântarea Israelei Vodovoz. Milionara a avut parte de o ceremonie specială, aşa cum prevede religia mozaică. Ea a fost înmormântată dezbrăcată şi fără nicio bijuterie.

Foto: spynews.ro

Israela Vodovoz a fost înmormântată în țara sa natală, Israel. Totul s-a întâmplat în mare secret, în prezența copiiilor și rudelor apropiate. Trupul neînsuflețit al femeii de afaceri a fost ridicat miercuri de la IML, pentru a fi transportat în Israel.

Femeia de afaceri a fost înmormântată joi, 15 martie, în ritualul specific religiei ei, potrivit avocatei sale. Copiii ei, Hyla și Ianiv, au fost cei care s-au ocupat de costurile necesare repatrierii femeii de afaceri.

Potrivit cancan.ro, Israela Vodovoz a fost înmormântată conform tradiției din religia mozaică. Slujbele funerare sunt complet diferite de cele creștine. Evreii tratează cu mult respect corpul celui mort. După decesul personei, urmează Taharah, o etapă reprezentată de spălarea trupului pentru îngropare. Sunt spuse rugăciuni pentru iertarea păcatelor decedatului, iar corpul este învelit într-o pânză albă, numită „tachrichim". După învelirea trupului, corpul nu mai trebuie să fie atins de nimeni. La înmormântare au voie să participe doar fete mai mari de 12 ani și băieți peste 13 ani.

Vezi şi: Decizia radicală luată de Liviu Arteni după moartea Israelei Vodovoz

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Israela Vodovoz Israela Vodovoz înmormântată religia mozaică
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7081
RON
23 Jan
noapte 0 °
zi 7 °
Ultimele joburi adaugate
24 H