Israela şi Liviu divorţează: O zi dureroasă în care l-am revăzut pe cel care s-a îndrăgostit de mine

Povestea de dragoste dintre Israela şi Liviu se pare că a ajuns la final. Miercuri seara, pe pagina de facebook a vedetei a apărut un anunţ prin care se anunţa ruptura definitivă dintre cei doi.

RomaniaTV.net
14 dec. 2016, 20:25
Israela şi Liviu divorţează: O zi dureroasă în care l-am revăzut pe cel care s-a îndrăgostit de mine

„Dragii mei,

În ultimele zile nu am prea postat caci am fost ocupata cu organizarea documentelor pentru divort. Liviu care s-a intors in Romania in ultimele zile sa comportat foarte frumos si intelegator cu mine, asa ca azi am semnat acordul de mediere pentru divort in care el renunta complet la bunurile comune fara nici o pretentie.

O zi dureroasa in care l-am revazut pe cel care s-a indragostit de mine si in timp m-a facut sa-l iubesc: acel om cu suflet. Din pacate nu am reusit sa dau cenusa vietii si a destinului amar pe care l-a avut de la nastere si care l-a afectat atat de mult si sa straluceasca diamantul pe care eu am simtit ca este in el.

Liviu a incercat sa isi depaseasca sechelele si a luptat, dar este foarte greu. Pentru cei care nu au inteles de ce il aparam pot spune ca eu ii stiu sufletul, durerea si neimplinirea care le duce si nu pot sa nu rezonez cu el mai ales ca mi-a dovedit; iubire loialitate atat timp cat a putut fara sa clacheze cea ce am scris si in carte.

Sper si ma rog sa fie bine si sa-si gaseasca fericirea!”, a scris Israela pe contul ei de Facebook.

Toată lumea o știe pe Israela de la televizor. Este una dintre personajele care apare des în emisiunile de scandal difuzate la ceas de noapte. Mulți dintre cei care au urmărit-o s-au întrebat câți ani are Israela, de fapt.

Adevărata vârstă a Israelei Vodovoz a stârnit numeroase controverse în presa tabloidă. Unii spun că ar avea 80 de ani, alții susțin că ar avea 60. Israela a fost prezentă într-o emisiune de televiziune de la Antena Stars, unde a vorbit despre vârsta ei reală.

Soția lui Liviu a declarat că este mai mare cu doi ani decât numărul scris în buletin. Așadar, deși oficial are 66 de ani, ea afirmă că e cu doi ani mai mare. Vârsta adevărată? 68 de ani!

„11.11.1950, în buletin. Dar de fapt, eu din ceea ce ştiu sunt mai mare cu 2 ani. De ce? Că era după război, nu mai contează”, a mărturisit vedeta.

Bătută de Liviu

Israela a devenit cunoscută pentru relația atipică pe care o are cu soțul ei Liviu, mai mic cu 30 de ani decât ea. Relația lor a fost presărată cu multe scandaluri publice. Femeia l-a acuzat pe Liviu că este alcoolic și că a bătut-o de mai multe ori. Cel mai recent episod legat de cei doi era dispariția lui Liviu, găsit într-un final.

„M-a ameninţat cu moartea şi am simţit că îngheţ. Violenţele fizice au apărut acum 4-5 ani, dar s-au acutizat în ultimele săptămâni. De multe ori a ridicat pumnul şi a nimerit în mine. Mă lovea de multe ori în mâini, ştiind că am osteoporoză şi o dată m-a atins în cap”, a povestit ea.