Italia e în STARE DE ŞOC. Un tânăr fotbalist a murit după ce a fost SPULBERAT pe şosea!

Riccardo Meneghel, un fundaş italian în vârstă de numai 19 ani, a murit noaptea trecută după ce au apărut complicaţii la rănile pe care le-a suferit după un teribil accident rutier petrecut cu câteva ore mai devreme. Tânărul a plecat pe motocicletă de la antrenament şi a fost spulberat de o maşină, anunţă padovagoal.it!

20 sept. 2014, 20:16
Italia e în STARE DE ŞOC. Un tânăr fotbalist a murit după ce a fost SPULBERAT pe şosea!

Conducătorii clubului ASD Polisportiva Tamai, o grupare care anul acesta a promovat în premieră în Serie D, au cerut amânarea partidei cu Clodiense Chioggia, programată mâine, dar au mai avut un şoc incredibil. Într-o primă fază, solicitarea le-a fost respinsă! Mai mult, cei de la federaţia italiană au ameninţat clubul Tapai cu depunctarea, dacă nu se prezentau la jocul de mâine, neţinând seama de argumentele celor de la gruparea unde a jucat Meneghel: că jucătorii sunt distruşi şi că nu vor să joace în semn de respect pentru familia acestuia.

Elia Verardo, preşedintele de la Tamai, a rămas şocat de refuzul federaţiei. “E vorba de reguli şi ştim că n-avem voie să le încălcăm, dar e vorba de un caz special. Vom fi pe teren, dar nu ne interesează meciul în sine prea mult. Jucăm pentru Riccardo. Sincer, nu ştim cum să-i facem pe colegii lui Riccardo să intre pe teren. Sunt devastaţi, pentru că se antrenaseră alături de el cu o jumătate de oră înaintea teribilului accident”, a spus, îndurerat, Verardo.

După ce şi-a dat seama că a sărit calul insistând pentru respectarea programului, federaţia s-a sucit şi a decis amânarea partidei.

Detalii pe sportnews.ro