Îţi mai aduci aminte de gemenele de care s-a îndrăgostit întreaga America? Vezi ce anunţ socant au făcut

Răsfăţatele Americii, aşa cum au fost poreclite în copilărie, când cucereau inimile a milioane de fani, au făcut un anunţ bombă. Este oficial acum: Mary-Kate şi Ashley Olsen renunţă la actorie.

RomaniaTV.net
09 nov. 2013, 14:00
Îţi mai aduci aminte de gemenele de care s-a îndrăgostit întreaga America? Vezi ce anunţ socant au făcut

Surorile Olsen, în vârstă de 27 de ani, au debutat la 9 luni în televiziune şi film, iar acum conduc un imperiu, fiind cele mai tinere milionare din istoria Americii. Însă, cele două nu au mai avut foarte multă interacţiune cu lumea filmului în ultmii ani, preferând să investească tot timpul în industria modei, unde au dezvoltat o afacere de succes. Acum s-a anunţat oficial că Mary-Kate şi Ashley Olsen renunţă la actorie.

Într-un interviu acordat recent, Mary Kate a declarat: „Ceea ce făceam noi în această industrie când eram mici nici nu ştiu dacă se poate numi actorie. Nu ne-am simţit niciodată actriţe pentru că noi de fapt petreceam cea mai mare parte a timpului în afara camerelor, încercând să ne construim un brand. De mici am avut anumite reguli pe care le-am respectat întotdeauna şi am încercat să facem un business cât mai de succes”, a mărturisit actriţa pentru EOnline.

Născute la 13 iunie 1986, în Sherman Oaks, California, surorile Olsen au rămas cunoscute mai ales pentru rolul din „Full House„. Ele au fost alese să întruchipeze, pe rând, rolul fetiţei Michelle Tanner în 1987.