Îţi petreci weekendul la munte? Vezi unde se poate schia în Braşov

Iubitorii de schi au posibilitatea, începând de vineri, să practice acest sport pe pârtiile din partea superioară a Masivului Postăvarul, unde stratul de zăpadă măsoară între 40 și 50 de cm, cea mai mare parte fiind artificială, informează, într-un comunicat de presă, Primăria Brașov.

08 dec. 2017, 11:00
Îţi petreci weekendul la munte? Vezi unde se poate schia în Braşov

”Având în vedere condițiile meteo favorabile,în special vremea rece, care ne-a permis să producem zăpadă artificială, vineri se vor redeschide pârtiile din partea superioară a Masivului Postăvarul. Stratul de zăpadă de pe pârtii măsoară, după amenajare, între 40-50 de cm, cea mai mare parte fiind zăpadă artificială”, se precizează în comunicat.

Pârtiile pe care se va putea schia sunt: partea superioară a Lupului și Drumului Roșu, Kanzel și Doamnei. Vor funcționa instalațiile pe cablu dedicate sezonului de iarnă, telegondola și telescaunul Ruia, la care se adaugă și telecabina Kanzel.

Având în vedere că din acest sezon vor funcționa la telecabină și la telegondolă și cele două aparate de retur skipass-uri, de unde se poate recupera garanția pentru aceste carduri, valoarea de garanție pentru ele va scădea de la 15 lei la 10 lei.

„Totodată, le reamintim celor care au rămas cu puncte pe skipass-uri din sezonul trecut că aceste puncte nu pot fi reportate pentru acest sezon”, se mai arată în documentul citat.