Iubirile lui Geo Costiniu: „Am avut cinci neveste, de toate m-am îndrăgostit”

Considerat unul dintre cei mai frumoşi actori români şi numit "Alain Delon al România", Geo Costiniu nu s-a ferit să iubească femeile la fel de mult cât a iubit teatrul.

12 nov. 2013, 15:52
Iubirile lui Geo Costiniu: „Am avut cinci neveste, de toate m-am îndrăgostit”
Geo Costiniucare s-a stins din viaţă luni spre marţi seara, a recunoscut, în urmă cu câţiva ani, că a fost căsătorit de cinci ori şi de fiecare dată le-a iubit enorm pe soţiile sale.
 
„Am avut cinci neveste, pe toate le-am iubit. De fiecare dată am crezut că mi-am găsit iubirea vieţii mele. Acum nu mai caut fiindcă am găsit omul care mi se potriveşte. E regizor tehnic la teatrul Creangă. Se poate că spune că m-am căsătorit cu fiecare femeie de care m-am îndrăgostit. E adevărat că unele au scăpat şi necăsătorite”, spunea actorul.
 
Însă el a recunoscut că, după cinci neveste, nu mai are de gând să repete experienţa. Geo a mai adăugat că una dintre neveste i-a fost soţie de două ori chiar.
 
„E un fel de loz în plic! Poate să fie câştigător şi să rămâi cu prima. Poate să fie necâştigător şi atunci mai tragi o dată şi încă o dată şi încă…Cred că este suficient. Nu intru în concurenţă cu nimeni. Liz Taylor mă bate de mă zvântă în materie de căsătorii. A avut opt sau şapte. Şi eu am avut un repetir cu una dintre neveste. Am divorţat şi se pare că ne-am înţeles mai bine aşa… până am făcut greşeala să ne recăsătorim”, mai spunea actorul, potrivit click.ro