Presa britanică: Iubita coplotului Andreas Lubitz este gravidă

Kathrin Goldbach, iubita defunctului copilot al avionului prăbușit în Alpi, le-a spus copiiilor de la școala unde a predate că va fi mamă.

29 mart. 2015, 18:25
Presa britanică: Iubita coplotului Andreas Lubitz este gravidă

Logodnica lui Andreas Lubitz, copilotului avionului prăbușit în Franța, a mărturisit că poartă în pântece un copil. Iar tatăl este nimeni altul decât cel care a prăbușit avionul Germanwings în Alpii frnacezi, marți, 24 martie. Informația șoc a fost publicată de cotidianul german Bild și preluată de Mirror.

Kathrin Goldbach a fost profesoară la o școală generală de lângă Dusseldorf, dar a părăsit Germania, după ce a aflat vestea accidentului aviatic, care a dus la moartea a 150 de personae, printre care și ce a alogodnicului său. De-abia după ce a ajuns în Franța, ea a aflat că iubitul său este cel care a prăbușit intenționat avionul în munți.

AVION PRĂBUŞIT ÎN FRANŢA. Bunicul copilotului emigrase din România

Înainte de a prăsi țara, Kathrin Goldbach le-a mărturisit elevilor săi de la Gesamtschule din Krefeld, lângă Dusseldorf, că urmează să fie mamă. Femeia părea să fie foarte fericită că este însărcinată și a afirmat că de-abia aștepta să își țină bebelușul în brațe. Kathrin Goldbach și Andreas Lubitz, copilotul avionului prăbușit în Franța urmau să se căsătorească anul viitor. Cei doi au avut o relație cu problem, timp de șapte ani, presărată cu despărțiri de scurtă durată.

Presa din Germania a dezvăluit că, recent, copilotul sinucigaș ar fi avut o relație amoroasă cu o altă femeie, însoțitoare de bord, care a consolidat ipoteza potrivit căreia bărbatul suferea de probleme psihice. Tânăra a afirmat că, atunci când a aflat despre catastrofă, i-a revenit în memorie o frază a copilotului avionului prăbușit în Franța: „Într-o zi, voi face ceva care va schimba tot sistemul, şi toată lumea îmi va afla numele şi îşi va aminti de el”. Ea susţine că dacă Andreas Lubitz a făcut acest lucru, atunci explicaţia este că el „a înţeles că din cauza problemelor sale de sănătate marele lui vis de a lucra la Lufthansa în calitate de comandant de bord şi pilot de lung curier era practic imposibil”.