Iubita edilului Gheorghe Nichita îşi caută perechea pe site-uri de matrimoniale

Primarul Iaşiului Gheorghe Nichita a fost acuzat că i-a pus pe poliţiştii locali să îi umărească iubita. Între timp, s-a descoperit că Adina Samson, amanta edilului, pentru care acesta şi-a părăsit soţia în 2014 îşi căuta perechea pe site-uri de matrimoniale.

05 mai 2015, 07:27
Iubita edilului Gheorghe Nichita îşi caută perechea pe site-uri de matrimoniale
Gheorghe Nichita va fi cercetat în libertate sub control judiciar, ca şi şeful Poliţiei Locale ieşene şi şeful de serviciu din instituţie, reţinuţi joi seară de procurorii DNA, a hotărât Tribunalul Bucureşti.
 
Edilul a fost acuzat că a folosit Poliția Locală Iași pentru a-şi supraveghea iubita, Adina Samson. Este vorba despre o femeie în vârstă de 33 de ani, angajată de nouă ani în primăria pe care o conduce Nichita. Iubita edilului avea montat un dispozitiv GPS pe autoturism, dar și o aplicație SPY pe telefon, scrie ziarulring.ro
 
„Această aplicație de tip «spy» a fost instalată din dispoziția inculpatului Nichita Gheorghe pe un telefon mobil ce a fost făcut cadou ulterior persoanei supravegheate (n.r. – Adina Samson). În cursul aceleiași luni, primarul municipiului Iași, Nichita Gheorghe, l-a determinat pe inculpatul Avîrvarei Ștefan (n.r. – șef serviciu în cadrul Poliției Locale Iași) să acceseze fără drept sistemul informatic aparținând persoanei supravegheate în scopul de a obține date referitoare la locaţia GPS, fotografii, videoclipuri, e-mailuri, mesaje tip SMS, transmisii de date realizate prin aplicaţii Skype, WhatsApp”, scrie în rechizitoriul procurorilor DNA.
 
Potrivit presei, Gheorghe Nichita și Adina Samson ar fi avut o relație amoroasă câțiva ani, ba, mai mult, chiar tânăra este cea care l-a denunțat pe edil la DNA.
 
Profile pe mai multe site-uri matrimoniale
 
Iubita primarului Nichita, Adina Samson, și-a făcut conturi pe mai multe site-uri matrimoniale, scrie dezvaluitorul.ro. Pe unul dintre acestea, tânăra se descrie drept o persoană ambițioasă, educată, respectuoasă, tandră, romantică și de încredere, printre ale cărei pasiuni se află inclusiv „ieșirea la restaurant”, călătoriile și shoppingul.
 
 
Tânăra mărturisește că își caută perechea și că dorește să cunoască o persoană deschisă și sinceră, așa cum este și ea. Partenerul trebuie să fie atletic, ambițios și amuzant. Pe un alt site, Adina Samson caută bărbați singuri, cu vârste între 23 și 52 de ani, inclusiv pentru a-și face noi prieteni. Aceasta s-a logat ultima oară pe 16 martie, respectiv în perioada în care edilul Iașiului o supraveghea în permanență.
 
Adina Samson îşi caută un alt loc de muncă

Iubita edilului și-a depus, în luna martie, CV-ul pe un site cu oferte de angajare.
 
 
„Aș dori să lucrez în domeniul managementului calității, deoarece am pregătirea necesară și o experiență de peste trei ani în acest domeniu”, spune aceasta, arătându-se interesată inclusiv de oferte în București sau în străinătate.
 
Tânăra care lucrează de nouă ani în primărie a fost avansată, în vara anului trecut, în funcţia de şef Serviciu Managementul Calităţii şi Control Intern Managerial, departament subordonat direct edilului Nichita. Conform ultimei sale declarații de avere, Adina Samson și-a cumpărat, anul trecut, o mașină Skoda Rapid în valoare de aproximativ 13.000 de euro și are bijuterii de 7.500 de euro. În 2013, a obținut de la primărie venituri salariale de 40.752 lei.