Iubita lui Liviu Dragnea a făcut senzaţie la nunta fiului şefului PSD. Irina Tănase a schimbat nu mai puţin de trei ţinute

Apariţie extrem de comentată la nunta fiului lui Liviu Dragnea. Iubita liderului PSD, Irina Tănase, a schimbat nu mai puțin de trei ținute, una dintre acestea inspirate chiar de la Ducesa de Sussex, Meghan Markle.

RomaniaTV.net
27 aug. 2018, 10:15

Irina Tănase s-a aflat în centrul atenției la Palatul Snagov. Tânăra iubită a lui Liviu Dragnea s-a conformat statutului și a îmbrăcat ținute care mai de care mai elegante. Prima dintre ele – o rochie bleumarin, inspirată dintr-o ținută purtată de Meghan Markle, şi care costă 7.000 de lei, scrie Libertatea.

La cununia religioasă, Irina a ales o rochie în două culori: negru și roz. Iubita liderului PSD a fost domnișoară de onoare, iar nuanța de roz a fost cea aleasă pentru ținutele special create pentru acest rol.

La Palatul Snagov, odată cu începerea petrecerii, Irina Tănase s-a afișat într-o rochie lungă, elegantă, de culoare verde.

Fiului lui Liviu Drangea şi al Bombonicăi Prodana s-a căsătorit în weekend cu Gina Alexandra Tătulescu, iar primul pas a fost la Primăria București, unde au avut loc cununia civilă oficiată de Gabriela Firea. De la evenimentul extrem de important pentru cei doi miri a lipsit chiar mama lui Valentin, Bombonica Prodana. Fosta soție a lui Liviu Dragnea nu apare în niciuna dintre fotografiile de la nuntă.