Iubita lui Radu Mazăre, în vizită la arest. I-a adus saci cu nisip pentru ca edilul să facă exerciţii fizice

Iubita lui Radu Mazăre a venit în vizită la arest şi i-a adus primarului saci cu nisip pentru a face exerciţii fizice. Potrivit România TV, primarul suspendat al Constanţei a primit, de asemenea, mâncare şi o carte. Acesta a fost vizitat şi de fiul său, Răducu Mazăre.

22 apr. 2015, 07:30

Radu Mazăre a fost vizitat de iubita acestuia dar şi de fiul său în Arestul Poliţiei Capitalei. Aceasta este a treia vizită de care beneficiază edilul în spatele gratiilor.

De fiecare dată, Radu Mazăre a primit alimente bio, foarte multe cărţi, iar de data aceasta a primit şi nişte săculeţi de nisip, necesari exerciţiilor fizice, potrivit România TV.

Citeşte şi: INTERCEPTĂRI. Radu Mazăre, poreclit „FASOLE”. Cum apare „Million Dollar Baby” în motivarea arestării

Iubita lui Radu Mazăre a declarat că nu sunt permise ganterele în arest şi astfel a ales varianta cu săculeţii de nisip pentru ca acesta să-şi poată menţine condiţia fizică.

Radu Mazăre speră să obţină o sentinţă favorabilă la următoare înfăţişare în faţa magistraţilor. Acesta se declară în continuare nevinovat şi el speră să fie eliberat sub control judiciar sau măcar să fie plasat în arest la domiciliu.

Primarul suspendat al Constanţei se află în arest preventiv pentru 30 de zile, după ce procurorii DNA l-au reţinut pentru luare de mită, abuz în serviciu şi conflict de interese. În motivarea judecătorilor care au decis arestarea lui sunt redate interceptări în care Radu Măzare este numit „fasole” şi „şmecherie de Dobrogea”.

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au admis, la data de 2 aprilie, contestaţia procurorilor împotriva deciziei de cercetare în libertate a primarului suspendat al Constanţei.

Astfel, magistraţii au emis un mandat de arestare preventivă de 30 de zile pe numele lui Radu Mazăre şi al omului de afaceri Sorin Strutinsky.

În 18 martie, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la instanţa supremă a decis ca primarul szuspendat al Constanţei să fie cercetat în libertate, în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro, de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii şi respectiv câştigarea unei licitaţii, cu ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky.

Citeşte şi: RADU MAZĂRE, vizitat de FIU şi de IUBITĂ în închisoare. „I-am adus lampă de miner, că nu au lumină” VIDEO

Tot atunci, judecătorul a respins şi propunerea de arestare preventivă a omului de afaceri Sorin Strutinsky.

Radu Mazăre a fost reţinut pentru 24 de ore, în 16 martie, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), pentru trei fapte de luare de mită, abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, şi conflict de interese (două infracţiuni), potrivit unui comunicat.

De asemenea, procurorii anticorupţie au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de omul de afaceri Sorin Strutinsky, arestat preventiv în altă cauză, cu privire la săvârşirea a trei infracţiuni de complicitate la luare de mită.