Iubita lui Victor Spirescu, declaraţii sfâşietoare despre ultimele clipe ale primului român care a „invadat” Marea Britanie

Iubita lui Victor Spirescu, primul român care a ajuns în Marea Britanie după ridicarea restricțiilor la 1 ianuarie 2014, este sfâşiată de durere. Aceasta a vorbit cu lacrimi în ochi despre tragicul accident în care iubitul ei şi-a pierdut viaţa. 

16 ian. 2018, 15:21
Iubita lui Victor Spirescu, declaraţii sfâşietoare despre ultimele clipe ale primului român care a „invadat” Marea Britanie

Suzana Mateş, cea cu care Victor Spirescu urma să se căsătorească, a povestit cum s-au scurs ultimele clipe de viață a iubitului ei.

„Nu pot să cred că a greşit el, nu ar fi făcut rău la nimeni! Ştiu cum conduce şi beat, şi trez, era un nebun, dar avea control, nu se poate aşa ceva! Încă stau şi mă gândesc şi încerc să nu să blamez pe nimeni. Nu cred că a fost vina lui, era un şofer atât de bun, încât nu mă gândesc că a făcut o asemenea greşeală, am poze cu locul în care s-a întâmplat… lipseşte o piesă din puzzle. Şi încă stau şi aştept autopsia şi expertiza de la poliţie”, a spus tânăra pentru cancan.ro.

„A luat-o pe un drum drept şi a făcut la stânga pe gazon şi a intrat în nişte copăcei. Da, a murit pe loc în urma impactului. Băiatul ăla care era cu el în maşină ţine minte că se rostogoleau cu maşina şi după aceea şi-a pierdut cunoştinţa. Când s-a trezit, Victor nu mai era cu el în maşină, l-a găsit la doi metri de maşină şi era… Da… A făcut drifturi – prima dată s-a dus cu Porsche Cayenne-ul şi na, nu a reuşit să facă pentru că e mare, avea foarte multe maşini. (…). Mai avea un Audi TT, un Mitsubishi Galant. (…). Tocmai ce îi pusese, o făcuse toată de curând cu frâne noi, plăcuţe noi, amortizoare, tot în siguranţă să fie – adică era responsabil, se gândea totuşi la…, nu era chiar atât de nebun”, a mai spus Suzana Mateş.

Viața tânărului de 37 de ani a fost curmată brusc, în urma unui accident de mașină petrecut în Anglia.

Citeşte şi A murit Victor Spirescu, românul de 32 de ani care a „invadat” Marea Britanie