Iubitele posesive, spaima bărbaţilor: Sfaturi care te ajută să nu te transformi într-o femeie disperată

Niciun bărbat nu îşi doreşte o iubită disperată, care să îl săcâie cu zeci de întrebări şi care să nu îi ofere spaţiu nici cât să respire. Femeile posesive, care încearcă să domine şi caută să nu îşi scape din ochi partenerii sunt ca o spaimă pentru bărbaţi.

RomaniaTV.net
11 apr. 2014, 08:06
Iubitele posesive, spaima bărbaţilor: Sfaturi care te ajută să nu te transformi într-o femeie disperată

Astfel, daca vrei sa fii o iubita model si sa ai o relatie de lunga durata, trebuie sa iti iei toate masurile de precautie pentru a nu te transforma in femeia de care fug toti barbatii.

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti tii in frau instinctele de marcare a teritoriului si posesivitatea:

1. Fa-ti propriile planuri

Daca te implici intr-o relatie, nu inseamna ca trebuie sa renunti la toate lucrurile pe care le faceai inainte sa iti intalnesti jumatatea. Iesi in continuare cu prietenele tale, respecta-ti ritualurile de infrumusetare si ofera-ti toate satisfactiile de care aveai parte si inaintea lui. La urma urmei, o relatie trebuie sa aduca placeri in plus, nu sa le inlocuiasca pe cele vechi, nu?

2. Incurajeaza-i libertatea

Si iubitul tau are nevoie de libertatea de a face in continuare lucrurile care ii plac, asa ca incurajeaza-l sa mearga la fotbal cu baietii, sa urmareasca ultimele aparitii cinematografice SF si sa se distreze si in absenta ta. In definitiv, fiecare dintre voi este o entitate individuala, cu nevoi de socializare proprii.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.