Iubitul Andreei Raicu, un bărbat misterios. Cum arată cel de care s-a îndrăgostit vedeta

Iubitul Andreei Raicu preferă discreția. Deși vedeta tv a recunoscut că în viața ei există cineva, aceasta nu a dat detalii despre tânărul care i-a furat inima. Cristina Cioran însă, a făcut totul public.

24 ian. 2017, 09:44
Iubitul Andreei Raicu, un bărbat misterios. Cum arată cel de care s-a îndrăgostit vedeta

Iubitul Andreei Raicu nu este persoană publică, motiv pentru care a refuzat până acum să i se dezvăluie identitatea, scrie libertatea.ro. Cu toate astea, Cristina Cioran i-a dat de gol și le-a spus tuturor cum arată acesta.

Citeşte şi Andreea Raicu SE MĂRITĂ. Nu-şi mai ascunde NOUL IUBIT

Iubitul Andreei Raicu e mai înalt decât vedeta tv

Andreea Raicu a evitat până acum să se fotografieze cu barbatul de care s-a îndrăgostit, preferand sa publice fotografii în care i se vede doar… mâna! Cristina Cioran a marturisit ca a vazut-o pe Andreea in compania iubitului ei. „E foarte simpatic iubitul ei. Nu e din lumea showbiz-ului. Nu se spune nimic, totul se păstrează în buzunar. E mai înalt ca ea. Cred ca eram la un concert – cred că la Rihanna – iar Andreea părea foarte fericită și mă bucur pentru ea”, a spus Cristina Cioran într-o emisiune TV.

Citeşte şi Andreea Bălan, reacţie pe facebook după ce a fost întrebată dacă a fost bătută de un iubit: „Cum să mă întrebi aşa ceva…”

Andreea Raicu nu mai e singură și este mai fericită și mai liniștită ca niciodată. De altfel, experiența trăită în India a schimbat-o total, iar acum starea ei este mai bună ca niciodată. „Viaţa mea este foarte liniştită pentru că nu mai citesc ziarele. La un moment dat o să mă mărit. Înainte nu ieşeam că îmi era frică să nu se scrie, acum nici nu mă mai interesează. Recunosc, am iubit”, declara Andreea Raicu în urmă cu ceva timp.