"Iubitul meu m-a înşelat, dar mi-a făcut un bine. Am înţeles, în sfârşit...". Ce a urmat este incredibil

Publicat: Duminică, 11 Februarie 2018 13:43 // Actualizat: Luni, 12 Februarie 2018 15:30 // Sursa: romaniatv.net

Iubitul său a înșelat-o, dar tânăra nu a făcut o criză de gelozie, așa cum s-ar fi așteptat toată lumea. Ci a primit această întâmplare ca pe ceva bun.

Și asta pentru că a avut de învățat din urma acestei experiențe nedorite. O femeie a făcut publică scrisoarea pe care i-a trimis-o amantei iubitului ei. O femeie puternică ce a învățat să ierte și să uite.

Citeşte şi 9 tipuri de sex pe care orice femeie ar trebui să le încerce

„Nu-ți voi pronunța numele și nici nu îl voi scrie, deși îmi bântuie și acum gândurile. Iubitul meu s-a culcat cu tine. Știai că exist. Pe Facebook existau poze cu noi în ipostaze tandre. Ar trebui să te felicit, ai câștigat. Știu că e un clișeu, dar ar trebui să spun și că vă meritați. Dar nu voi spune asta. Eu îți voi mulțumi.

Ai crede că te urăsc, pentru că ai făcut acel lucru de care se tem toate femeile. Nu te urăsc. Mi-ai făcut un serviciu. Îți mulțumesc că mi-ai redat libertatea. M-ai salvat de la o viață plină de minciuni și durere. Mulțumesc că mi l-ai arătat cum este cu adevărat.

Mulțumesc că mi-ai dat un motiv să merg mai departe. Mulțumesc că mi-ai dat un motiv să plec și să o iau de la capăt.

Mulțumesc că mi-ai amintit că valorez mai mult decât minciuna și decepția, că nu merit să sufăr din cauza abuzului emotional. Nu merit să trec prin această trauma cu capul plecat. Mulțumesc că mi-ai arătat că există zile mai bune și că nu trebuie să mi le petrec cu ochii în lacrimi. Îți mulțumesc că sunt nimic fără principiile mele.

Citeşte şi 9 tipuri de barbati care insala cel mai des

Mulțumesc că mi-ai dat șansa de a avea alte întâlniri, alte săruturi și șansa la o dragoste pură, curată. Mulțumesc că m-ai adus în genunchi, că mi-ai adus aminte ce gust are durerea, pentru că fără durere nu m-aș putea bucura de dulceața vindecării. Fără rău, nu puteam vedea binele. Fără prezența ta în viața noastră, nu aș fi fi învățat să respir din nou.

Mulțumesc. Cu sinceritate, Femeia pe care ai ajutat-o să-și găsească libertatea", scrie tanara.

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7081
RON
24 Jan
noapte 1 °
zi 1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H