Iulia Albu. „Mihaela Rădulescu îmi aminteşte de un bâlci ţigănesc”

Nemiloasă ca deobicei, Iulia Albu le-a taxat dur pe vedetele din showbiz-ul românesc, din cauza ținutelor purtate cu diferite ocazii. Cea mai șifonată a ieșit Mihaela Rădulescu, despre care fashion editorul n-a avut nici măcar un cuvânt de laudă.

21 iun. 2017, 08:44
Iulia Albu. „Mihaela Rădulescu îmi aminteşte de un bâlci ţigănesc”

Rubrica „Marțea Neagră”, de pe blogul Iuliei Albu, este un deliciu pentru fanii fashion editorului, dar un coșmar pentru vedetele de la noi, scrie click.ro. Tăioasă, așa cum o știm, Iulia Albu nu iartă pe nimeni. Pradă i-a căzut, printre altele, Mihaela Rădulescu, pe care a comparat-o cu o capră in balurile țigănești.

Citeşte şi Iulia Albu, critici fără precedent la adresa Mihaelei Rădulescu, după ce aceasta a apărut într-un costum de baie minuscul FOTO

„Mihaela Rădulescu poartă niște sandale urâteee răuuuu și o geantă urâtăăăă și mai rău, o rochiță urâțicăăăă și o vestă cu bănuți din „haur”. Nu vi se pare că are ceva din capra de Anul nou?! Îmi amintește de un bâlci țigănesc, improvizat, pentru că eu ador bălciurile țigănești, de fapt, iar încercarea ei patetică de a purta tocuri pe pietriș este rivalizată doar de stângăcia accesorizării sale și ridicolul întregului tablou. Ța, ța, ța, căpriță, ța!”, a scris Iulia Albu, pe blogul ei.