Iulia Albu şi Mihai Albu s-ar putea împăca

Deşi locuiesc separat şi fiecare are viaţa lui, Iulia Albu încearcă o apropiere de fostul ei soţ, semn că ar vrea o nouă împăcare cu acest. Chiar dacă Mihai Albu voia să petreacă primele zile de Paşte doar în compania fetiţei lui, spre surprinderea sa a fost nevoit să o includă în planurile sale şi pe mama fetiţei sale.

RomaniaTV.net
20 apr. 2015, 13:44
Iulia Albu şi Mihai Albu s-ar putea împăca

Au trecut deja doi ani de la divorţ, dar asta nu îi împiedică să petreacă ore împreună , fie şi de dragul fetiţei lor sau pur şi simplu că vor să îşi mai acorde o nouă şansă.

Iulia a mărturisit adevăratul motiv pentru care a divorţat de Mihai Albu

De Paşte, rămăsese stabilit ca Mihai Albu să îşi ia fetiţa şi să petreacă câteva ore alături de ea, însă, din păcate, planurile i-au fost date peste cap, chiar de către fosta soţie şi mama fetiţei.

Mai exact, Iulia Albu s-a alăturat şi ea programului fostului soţ, iar, astfel, o banală ieşire în parc tată-fiică s-a transformat într-o întrunire de familie. Pentru că Mihai Albu trebuia să se acomodeze la situaţie, cei trei s-au plimbat cu vaporaşul şi s-au bucurat unul de compania celuilalt, mai bine de jumătate de zi, informează portalul online Fanatik.ro.

Citeşte şi  Surpriză, Mihai Albu mai vrea un copil cu Iulia