IULIA VÂNTUR s-a certat cu iubitul ei din cauza altei femei. Cum a reuşit indianul să o ÎMPACE FOTO

Iulia Vantur a plecat în luna iulie în India, dorind să îşi revadă iubitul, pe Salman Khan în compania căruia şi sărbătorit ziua de naştere de pe 24 iulie, însă perioada petrecută în această ţară a început cu stângul, după ce vedeta din România s-a certat cu indianul din cauza unei alte femei.

31 iul. 2014, 17:55

Presa din India relateaza ca Iulia a avut o cearta teribila cu Salman, din cauza frumoasei Jacqueline Fernandez, o frumoasă actrita, care i-ar face ochi dulci indianului dupa ce au jucat in acelasi film, potrivit Wowbiz.

Citeşte şi Iulia Vântur, la 16 ani. Nu-ţi vine să crezi cât de bine arăta prezentatoarea TV FOTO

Cu toate acestea, cei doi s-au impacat si s-au distrat copios de ziua româncei, alături de toată familia lui Salman Khan. Mai mult, ea a primit un cadou frumos de la iubit, flori şi o felicitare.

Zilele trecute, Iulia a fost fotografiata in Bandra, in balconul apartamentului lui Salman, in compania fratilor lui, Arbaaz si Sohail, lucru care a facut presa locala sa se duca cu gandul la casatoria celor doi.

Citeşte şi Salman Khan si Iulia Vântur, surprinşi în ipostaze inedite. Nu mai există dubii că cei doi se iubesc

Mai mult, vedeta din Romania l-a insotit la o vizionare a filmului „Kick”, ultima productie a indianului, iar in ajun de Eid (sarbatoare care marcheaza sfarsitul Ramadanului), s-a distrat acasa la el, in compania fratilor lui cat acesta a fost ocupat cu promovarea peliculei.