iUMOR 2018. Cheloo a JIGNIT-o GRAV pe Delia Matache în trecut. „Mă-ta nu ştie că eşti c..vă”

În urmă cu 16 ani, Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub pseudonimul Cheloo, unul din membrii formației de hip-hop Parazițiio, a jignit-o dur pe Delia în melodiile trupei Paraziții, fără menajamente, cu versuri extrem de dure. 

26 mart. 2018, 12:02

Melodia „Shoot Yourself”/Împușcă- te a trupei Paraziții poate fi ascultată și în prezent, dar imaginile recente cu cele două vedete nu se mai potrivesc deloc cu declarațiile din trecut, scrie evz.ro.

Citeşte şi iUMOR 2018: „Nu vreau să divulg secretul meu, dar o să salivaţi. Am venit special pentru Cheloo”

La vremea aceea, Delia făcea parte din trupa „N&D”, pe care cei de la Paraziții o acuzau în mod direct de playback. Atât ea, cât și colegul de atunci, Nick, apar în clip sub formă de păpuși, împușcate de Cheloo și Ombladon. Colegul Deliei din emisiunea „iUmor” considera în 2001 că artista este o altă apariție trecătoare prin industria muzicală românească.

Redăm versurile dedicate Deliei de colegul cu care împarte astăzi masa juriului la iUmor și XFactor:

Citeşte şi Cine e femeia cu FUNDUL BETON care i-a lăsat fără cuvinte pe Florin Călinescu şi Cheloo VIDEO

„Sunteți persoane publice/ Voi și WC-urile publice, amice/ La interviuri ne vorbiți despre ambiții, apariții/ Ne dați definiții/ Până când o să începeți să vă pierdeți dinții/ Te ia în brațe și îți spune „Bravo, mamă”/ Dar nu știe că ești c…va, prostituția muzicală”.

Oficialii postului au fost contactați pentru a oferii detalii de la vedetele Antena 1. Aceștia au menționat că nu știau despre piesa cântată de trupa Paraziții cu referire la Delia, ba mai mult, au confirmat instant relația bună dintre cele două vedete Intact, semn că situația a fost depășită.