Ivan: În timpul lui Boc, preţurile la combustibil s-au dublat. Oamenii lui Băsescu dau dovadă de ipocrizie

Cătălin Ivan, purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, susține că „oamenii lui Traian Băsescu" ar trebui să se abțină total de la critici pe tema prețului la combustibil, din moment ce, în timpul guvernării Boc, acesta s-a dublat.

RomaniaTV.net
24 mart. 2014, 11:52
Ivan: În timpul lui Boc, preţurile la combustibil s-au dublat. Oamenii lui Băsescu dau dovadă de ipocrizie

„Oamenii lui Traian Băsescu – extrem de vocali în ultima perioadă pe subiectul prețului la combustibil – omit cu maximă ipocrizie să spună ce s-a întâmplat în timpul guvernării Boc: din ianuarie 2009 și până în ianuarie 2012, prețul la motorină a crescut cu 90%, iar cel la benzină cu cca. 70%! Odată cu venirea Guvernului Ponta, aceste prețuri s-au stabilizat și chiar au scăzut, în decurs de un an și jumătate, cu câteva procente.

Elena Udrea și Emil Boc ar trebui să se abțină total de la critici pe această temă, din moment ce ei nu au reușit sub nicio formă să asigure o stabilitate a prețurilor. Dimpotrivă, acestea s-au dublat în 3 ani, iar în paralel au fost mărite taxele, tăiate salariile și închise nenumărate firme! Au dat o lovitură extrem de dură românilor, de pe urmă căreia oamenii încă se recuperează”, atrage atenția Cătălin Ivan.