Izaura Anghel, arestată la domiciliu, a obţinut o zi de libertate

Fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, s-a prezentat, din nou, joi, la Tribunalul Argeş. Femeia a cerut o zi în libertate ca să poată ajunge cu copilul bolnav la spital. Magistraţii i-au aprobat cererea. Izaura Anghel este în arest la domiciliu după ce a încercat să mituiască un gardian de la Penitenciarul Colibaşi.

02 oct. 2014, 10:21
Izaura Anghel, arestată la domiciliu, a obţinut o zi de libertate

Tribunalul Argeş a admis, joi, suspendarea măsurii arestului la domiciliu timp de o zi în cazul Izaurei Anghel, pentru a putea merge cu copilul în vârstă de două luni la medic. Ziua liberă a fost stabilită de instanţă pentru vineri, 3 octombrie.

Tribunalul Argeş a dispus, pe 18 septembrie, luarea măsurii arestului la domiciliu în cazul Izaurei Anghel, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă şi dare de mită. Instanţa a admis, în acelaşi dosar, propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş privind arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului Sandu Anghel, care deja execută o pedeapsă privativă de libertate în Penitenciarul Colibaşi.

Sandu Anghel şi Izaura Anghel sunt acuzaţi că au încercat să mituiască un agent de la Penitenciarul Colibaşi, pentru a introduce un telefon mobil în închisoare.

Sandu Anghel a fost condamnat definitiv de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la 8 ani şi 9 luni închisoare pentru tentativa de omor calificat, după ce în 2011 şi-a înjunghiat unul dintre nepoţi, pe Ionuţ Anghel, în urma unei altercaţii care a avut loc într-un bar din oraşul Drăgăneşti-Olt. El îşi execută pedeapsa în Penitenciarul Colibaşi.

CITEŞTE ŞI: De ce au fost REŢINUŢI Bercea Mondial şi Izaura Anghel. MOTIVAREA JUDECĂTORILOR TRIBUNALULUI ARGEŞ