JACKPOT de peste 115.000 DE EURO câştigat la Sibiu de DRAGOBETE

Mega Jackpot-ul de 520.290,62 lei a fost câştigat în ziua de Dragobete în agentia Stanleybet din Sibiu, Bulevardul Mihai Viteazu, nr. 47.

03 mart. 2015, 13:24
JACKPOT de peste 115.000 DE EURO câştigat la Sibiu de DRAGOBETE

Venit sa-si puna un pariu pe meciurile din Liga Campionilor, castigatorul si-a incercat norocul la aparatul Mega Jackpot. Cu 50 de lei introdusi in aparat si o miza de 25 de credite (1.25 lei), tanarul din Sibiu s-a trezit in mai putin de 13 minute mai bogat cu peste 115 000 de euro.

„Ma jucam la aparat si la un moment dat mi-au aparut pe ecran simbolurile KING-KONG-CASH care m-au dus in Speciala Mega Jackpot. In speciala am selectat 7 jocuri gratuite iar la ultima mana au aparut pe ecran cele 5 faimoase gorile. In momentul acela nu am stiut exact ce se intampla, iar cand am realizat nu mi-a venit sa cred”, a declarat castigatorul.

„Am vazut de-a lungul timpului multe filmari cu castigatori ai altor premii Mega Jackpot dar sincer sa fiu nu m-am gandit niciodata ca eu as putea castiga un astfel de mega premiu”, a adaugat acesta.

Ziua de 24 Februarie s-a dovedit a fi o zi norocoasa pentru intreaga familie a castigatorului deoarece in dimineata zilei respective tatal lui, aflat la munca in Irlanda de Nord, gasise pe jos 10 lire, iar mama lui gasise si ea 50 de lei.

Banii i-au fost inmanati castigatorului chiar in agentia in care acesta a castigat de catre Ion Oncescu, ambasadorul Mega Jackpot in Romania.

Intrebat ce va face cu banii castigati, sibianul ne-a precizat: „Mai intai de toate voi achita creditul facut in urma cu o luna de zile pentru apartament, iar cu diferenta imi voi intemeia o familie alaturi de prietena mea”.