JAF ARMAT la Standard Liege. Hoţii, cu CAGULE şi KALAŞNIKOV

Trei bărbaţi care purtau cagule şi aveau arme de foc, printre care un Kalaşnikov, au comis luni dimineaţă un jaf armat la stadionul echipei belgiene de fotbal Standard Liege, anunţă Le Soir.

20 oct. 2014, 17:18
JAF ARMAT la Standard Liege. Hoţii, cu CAGULE şi KALAŞNIKOV

Cei trei au dat buzna în parcarea de lângă tribuna 2 a stadionului lui Standard şi au ameninţat personalul care se găsea în birouri. Infractorii au sustras conţinutul unui seif şi au plecat cu o pradă a cărei valoare nu a fost stabilită, scrie Le Soir.

Olivier Smeets, responsabilul pentru comunicare al lui Standard, a declarat că atunci când a văzut un om purtând cagulă, a crezut că e un suporter nemulţumit care vrea să intre în sediul clubului, dar apoi şi-a dat seama că bărbatul are armă. Fanii echipei din Liege şi-au manifestat de mai multe ori nemulţumirea în ultima perioadă, din cauza rezultatelor slabe.

Unul dintre infractori a agresat o angajată care se ocupa de catering, trăgând-o de păr. Doi dintre autorii jafului au obligat altă angajată să deschidă un seif şi au fugit cu banii. Membrii personalului lui Standard au fost marcaţi de acest atac, iar o femeie în stare de şoc a ajuns la spital.

Maşina folosită de autorii jafului, un Audi, a fost găsită puţin mai târziu, incendiată.

Tot luni, antrenorul lui Standard, israelianul Guy Luzon, a demisionat în urma înfrângerii suferite în faţa ultimei clasate în campionat, Zulte-Waregem. Luzon fusese numit în locul românului Mircea Rednic în vara anului trecut.