Jaf cum doar în filme vezi. Poliţiştii au fost şocaţi când au văzut cum au intrat trei bărbaţi într-o bancă

Politia din India a arestat trei barbati dupa un jaf mai ceva ca-n filmele de la Hollywood. Cei trei barbati arestati sunt suspectati ca au sapat un tunel lung de 40 de metri pana sub seiful unei banci pe care apoi l-au jefuit..

01 nov. 2014, 17:57
Jaf cum doar în filme vezi. Poliţiştii au fost şocaţi când au văzut cum au intrat trei bărbaţi într-o bancă

Trei bărbaţi au furat bani, bijuterii si alte obiecte de valoare din seiful unei banci din Haryana, un stat din nordul Indiei. Tunelul de 40 de metri prin care hotii au patruns in banca incepea intr-o casa abandonata aflata in apropiere, in care s-a gasit un munte de pamant. Potrivit bzi.ro, proprietarul casei abandonate, despre care politia locala crede ca ar fi creierul din spatele jafului, a fost gasit mort in masina sa. Cel mai probabil s-a otravit, spun autoritatile locale.

De la cei trei suspecti au fost recuperate pana acum 24 de kilograme de aur si argint precum si cash.

Suspectii nu au cazier. Unul este fermier, unul agent imobiliar iar al treilea lucreaza intr-un laborator medical, astfel ca politistii au ramas uimiti de planul pus in aplicare. Hotii au sapat tunelul in 40 de zile si au dat lovitura sambata noapte.

Angajatii bancii au ramas socati cand au descoperit gaura uriasa din podea, in mijlocul sediului. Jurnalistii indieni au relatat ca hotii ar fi fost inspirati de un film popular realizat de Bollywood si numit „Dhoom„.

Vezi şi: Jaf la drumul mare. Patru hoţi au lăsat un lăsat un şofer fără o sumă importantă de bani VIDEO