Jaf de proporţii la o bancă din Piteşti: A rămas fără jumătate de milion de lei dintr-o casă de valori

Un jaf de proporţii a avut loc la o bancă din Piteşti. Jumătate de milion de lei a dispărut dintr-o casă de valori. Proprietarul spune că a mers să verifice averea, dar s-a trezit că nu mai are nimic: a rămas fără bijuterii, aur şi bani, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
25 oct. 2013, 20:23
Jaf de proporţii la o bancă din Piteşti: A rămas fără jumătate de milion de lei dintr-o casă de valori

Un bărbat din Piteşti spune că i-au dispărut bijuterii, aur şi bani în valoare de 500.000 de lei. Averea era depusă într-o casă de valori de la o bancă, dar proprietarul s-a trezit că totul a dispărut.

Zeci de poliţişti verifică acum banca de unde ar fi dispărut banii.

„Confirm că am fost sesizaţi prin 112 şi plangere scrisă de un cetăţean care susţine că dintr-o cutie de valori din sediul unei banci din Piteşti i-au dispărut bani în valută şi lei şi o cantitate de aur. Sunt primele cercetări. Să vedem ce o să mai apară. El estimează undeva la 5 miliarde vechi prejudiciul. O să vedem cum stau lucrurile. În sediul băncii sunt foarte multe camere de vederi. Colegii mei au ridicat înregistrările. Dânsul a venit, a scos o sumă de bani şi urma să facă o tranzacţie. Nu a mai efectuat-o, s-a întors să depună banii la loc şi apoi a văzut că lipsesc banii din cutie. Luăm în calcul orice ipoteza, şi una a unei înscenări”, a declarat Dan Dinu, purtător de cuvânt Poliţia Argeş, la România TV.