Jaf la o casă de amanet din Vaslui VIDEO

Jaf la o casă de amanet din Vaslui. Un bărbat mascat a ameninţat-o pe vânzătoare cu un cuţit, după care a plecat cu un suport plin cu bijuterii.

RomaniaTV.net
17 nov. 2011, 07:18
Jaf la o casă de amanet din Vaslui VIDEO

Un bărbat a intrat într-o casă de amanet şi a ameninţat-o pe casieră cu un cuţit, cerându-i să-i dea toţi banii din casă. După ce femeia i-a spus că nu are bani, atacatorul a luat din vitrină un suport pe care se aflau mai multe brăţări din aur şi a fugit.

„Angajata a zis că hoţul i-a cerut toţi banii care sunt în casă. Femeia a refuzat să dea banii, iar hoţul a sustras un suport de bijuterii. A ameninţat-o cu un cuţit. Femeia s-a speriat, dar a reuşit să acţioneze butonul de panică”, a precizat patronul casei de amanet.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum un bărbat îmbrăcat în negru, cu o glugă pe cap, intră în casa de amanet. Individul, care purta ochelari de soare şi mănuşi ţine în mâna stângă un cuţit, iar în dreapta un obiect negru, neidentificat. Hoţul îi cere angajatei de la amanet încasările, dar femeia reuşeşte să-şi păstreze cumpătul şi să apese butonul de panică. În acel moment, bărbatul deschide un sertat din spatele tejghelei, ia o cutie cu bijuterii şi se face nevăzut.

Patronul amanetului a sesizat poliţia.

„În casa de amanet a pătruns un bărbat care avea o glugă pe cap şi ochelari. A ameninţat cu un cuţit, i-a solicitat bani şi apoi a sustras un suport pe care erau expuse mai multe bijuterii. În prezent, poliţiştii din cadrul biroului de investigaţii efectuează cercetări”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Casa de amanet are o cameră de supraveghere şi se află la doar 20 de metri de Prefectura Vaslui. Cu toate acestea, nimeni n-a intervenit pentru a împiedica jaful.