JAF la Trezoreria Târgu-Jiu. O angajată este cercetată pentru neglijenţă în serviciu

O angajată a Trezoreriei Târgu-Jiu este cercetată de poliţişti pentru neglijenţă în serviciu după ce joi o persoană necunoscută a sustras din casiera instituţiei o sumă importantă de bani, profitând de neatenţia femeii.

21 nov. 2014, 11:08
JAF la Trezoreria Târgu-Jiu. O angajată este cercetată pentru neglijenţă în serviciu

Potrivit reprezentanţilor IPJ Gorj, în urma unui apel la 112, a fost sesizat faptul că o persoană necunoscută, folosind o cheie sustrasă anterior de pe un birou lăsat nesupravegheat, a pătruns într-o încăpere a unităţii, de unde a sustras o sumă de bani.

„La data de 20.11.2014, ora 16,00, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin SNUAU 112 de către P.G., 45 ani despre faptul că, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 13,15, o persoana necunoscută, folosind o cheie sustrasă anterior de pe un birou lăsat nesupravegheat, a pătruns într-o încăpere a unităţii, de unde a sustras o sumă de bani. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi totodată pentru neglijenţă în serviciu, faţă de C.N., 45 ani, casieră în cadrul acestei instituţii. Cercetările continuă în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.

Trezorierul şef al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Gorj, Gheorghe Paraschivu, nu a dorit să comenteze incidentul.

Citeşte şi Jaf cum doar în filme vezi. Poliţiştii au fost şocaţi când au văzut cum au intrat trei bărbaţi într-o bancă