Jaf scăldat în sânge în Brazilia. 14 persoane au fost ucise în urma schimburilor de focuri

Paisprezece persoane, între care şase ostatici, au fost ucise vineri într-o confruntare dintre poliţie şi mai mulţi bărbaţi care au încercat să arunce în aer ATM-uri de la două filiale ale Banco do Brasil dintr-un oraş aflat în nord-estul ţării.

08 dec. 2018, 09:30
Jaf scăldat în sânge în Brazilia. 14 persoane au fost ucise în urma schimburilor de focuri

Cei mai mulţi au murit când poliţia a deschis focul asupra hoţilor la filialele băncii de pe strada principală din Milagres, oraş din statul Ceará, potrivit autorităţilor, scrie a1.ro.

Citeşte şi VESTE URIAŞĂ despre MICHAEL SCHUMACHER. Jean Todt, anunţ de ULTIMĂ ORĂ: „Am văzut împreună cursa din Brazilia!”

Cinci dintre membrii bandei au murit în timpul acţiunii, în primele ore ale zilei de vineri, doi au decedat la spital din cauza rănilor, iar un al optulea, urmărit de poliţie. Şase oameni care au fost luaţi ostatici pe un drum blocat de bandă au murit, de asemenea, în schimbul de focuri.

Într-un comunicat transmis de autorităţi se arată trei suspecţi au fost arestaţi. Presa locală spune că cinci dintre ostaticii decedaţi făceau parte din aceeaşi familie. Între ei se aflau şi doi copii cu vârste de 13 şi 14 ani.

Tentativa de jaf a fost întreruptă de un echipaj de poliţie care urmărea banda responsabilă pentru atacuri similare în zonă.