JAFUL ANULUI. Un bancomat din Capitală a fost furat într-un MINUT VIDEO

Patru indivizi cu cagule au furat un bancomat din Bucureşti cu peste 100.000 de lei în el, în doar 60 de secunde.

04 aug. 2015, 18:23
JAFUL ANULUI. Un bancomat din Capitală a fost furat într-un MINUT VIDEO

Patru indivizi au fortat usa si au ajuns cu usurinta la bancomatul situat intr-un hol. Apoi, au infasurat in jurul acestuia un cablu metalic, care era prins de o masina parcata in fata institutuiei bancare si au tras. In cateva secunde bancomantul s-a desprins si a iesit prin usa de sticla. Hotii l-au asezat in portbagaj si au disparut.

Anchetatorii spun ca operatiunea a durat mai putin de 5 minute. Desi alarma era functionala, ea s-a oprit atunci cand bancomatul a fost smuls, asa ca in momentul in care au ajuns agentii de paza nu au mai gasit pe nimeni.

Modul de operare a fost unul profesionist ,avand in vedere rapiditatea actiunii (durata aproximativ 1 minut). Echipajele specializate ale firmei de paza au constatat producerea evenimentului si au luat toate masurile pentru conservarea probelor„, spun reprezentantii firmei de pază, potrivit stirileprotv.ro.

Anchetatorii spun ca indivizii au purtat cagule si manusi si nu s-au ferit de camerele de supraveghere.

Potrivit politistilor, bancomatul nu era incastrat in pardoseala, asa cum era legal. Tocmai de aceea a si fost usor de smuls. Banca a fost amendata.