Jandarm săltat pentru trafic de droguri. DIICOT: Din 2014 era principalul furnizor de substanţe psihoactive din Oradea

Descinderi de amploare în Bihor, unde un jadarm conducea o reţea de trafic cu droguri. DIICOT a intervenit în forţă la adresele traficanţilor. Substanţele interzise erau vândute în tot judeţul.

RomaniaTV.net
28 mart. 2018, 12:01
Jandarm săltat pentru trafic de droguri. DIICOT: Din 2014 era principalul furnizor de substanţe psihoactive din Oradea

Procurorii DIICOT-Serviciul Teritorial Oradea împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antridrog au efectuat o acţiune în cadrul căreia a fost destructurat un grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În fapt s-a reţinut că la nivelul judeţului Bihor s-a constituit un grup infracţional organizat, iniţiat de către un suspect, jandarm în cadrul IJJ Bihor, care începând cu anul 2014 a fost principalul furnizor de substanţe psihoactive, pe care le-a comercializat atât en-gross, sub formă de pulbere pentru stropit, cât şi en-detail, sub formă de materie vegetală gata preparată, către mai mulţi traficanţi de astfel de substanţe de pe raza municipiului Oradea.

La data de 27.03.2018, inculpatul Toth Şandor a fost prins în flagrant, în timp ce comercializa 50 pastile extasy, contra sumei de 3.000 lei.

În cursul zilei de 28.03.2018 s-au efectuat 13 percheziții domiciliare, în urma cărora s-au descoperit substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, atât sub formă de pulbere, cât şi sub formă de materie vegetală.

La sediul DIICOT au fost aduse, în vederea audierii, un număr de 16 suspecţi.