Una dintre persoanele care au rănit un jandarm la protestul din Piaţa Victoriei a fost identificată. A fost sesizat Parchetul

Una dintre persoanele implicate în lovirea jandarmilor la protestul de miercuri seara din Piaţa Victoriei a fost identificată, anunţă Jandarmeria Capitalei.

RomaniaTV.net
06 iul. 2018, 08:42
Una dintre persoanele care au rănit un jandarm la protestul din Piaţa Victoriei a fost identificată. A fost sesizat Parchetul

„Cu privire la evenimentele din data de 4 iulie, din Piaţa Victoriei, în urma cărora doi jandarmi au fost răniţi, vă facem cunoscut faptul că una dintre persoanele implicate în ultragierea unuia dintre jandarmi a fost identificată. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, este din municipiul Bacău, iar datele acestuia au fost comunicate parchetului competent, unde a fost înaintată sesizarea”, precizează sursa citată.

Doi jandarmi au fost răniţi miercuri, după ce un grup de protestatari a forţat dispozitivul forţelor de ordine şi a aruncat cu diverse obiecte către ei, potrivit Jandarmeriei Capitalei.

În legătură cu cei doi jandarmi răniţi se fac acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj şi vor fi înaintate parchetului competent.

Peste 2000 de persoane au protestat, miercuri, în Piaţa Victoriei, fiind nemulţumiţi de adoptarea în Parlament a modificărilor Codului Penal. Mitingul a degenerat, fiind înregistrate violenţe între jandarmi şi protestatari.

Citeşte şi: Proteste VIOLENTE în Piaţa Victoriei şi în alte oraşe din ţară, după modificările adoptate la Codul Penal GALERIE FOTO