Jandarmii au oprit patru bărbaţi în Masivul Parâng, care aveau în maşină arme şi o capră neagră împuşcată

Patru bărbaţi, între care doi cetăţeni străini, bănuiţi de braconaj, au fost opriţi de jandarmii montani, vineri după-amiază, pe un drum forestier din Masivul Parâng, în maşina suspecţilor fiind descoperită o capră neagră împuşcată fără autorizaţie şi două arme de vânătoare, a informat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Hunedoara.

RomaniaTV.net
12 oct. 2018, 18:13

Intervenţia jandarmilor de la Postul Montan Parâng a avut loc după ce o patrulă a acestora a primit o sesizare potrivit căreia în zona Coriciu, din Masivul Parâng, se afla o maşină suspectă, cu numere străine.

Jandarmii au luat legătura cu paznicul de vânătoare de la Ocolul Silvic Petroşani şi s-au deplasat apoi în zona indicată, unde au oprit o maşină de teren care se afla pe un drum forestier.

„În autoturism se aflau patru persoane de sex masculin, doi cetăţeni români şi doi cetăţeni străini, care aveau asupra lor două arme de vânătoare. De asemenea, în maşină au găsit şi o capră neagră împuşcată. Aceştia nu deţineau autorizaţie de vânătoare”, se arată într-un comunicat al IJJ Hunedoara, remis AGERPRES.

În acest caz, jandarmii montani au întocmit documentele necesare, actele fiind înaintate apoi organelor abilitate, cei patru suspecţi fiind cercetaţi pentru infracţiunea de braconaj.