Jean Pădureanu află pe 12 iunie dacă va fi eliberat

Jean Padureanu‎ spera să afle vineri dacă va fi eliberat pe caz de boală, însă instanţa a decis să amâne pronunţarea pentru 12 iunie.

RomaniaTV.net
30 mai 2014, 21:03
Jean Pădureanu află pe 12 iunie dacă va fi eliberat

Jean Pădureanu, unul dintre cei 8 oameni de fotbal condamnaţi în Dosarul Transferurilor, este foarte bolnav. Fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa a cerut întreruperea pedepsei acum mai bine de o lună.

Cei opt condamnaţi în Dosarul Transferurilor au fost condamnaţi la începutul lunii martie

Jean Pădureanu a fost încarcerat iniţial la Penitenciarul Rahova, dar ulterior a fost mutat la Spitalul Penitenciarului Jilava.

Avocatul lui Jean Pădureanu doreşte întreruperea pedepsei de 3 ani şi 4 luni de închisoare, la care a fost condamnat clientul său.

Jean Pădureanu (78 de ani) se află internat într-un salon al Penitenciarului-Spital Jilava, iar Ioan Horoba, fostul colaborator al său la Gloria Bistriţa, susţine că acesta trebuie eliberat urgent.

„Asta este ţara în care trăim. Este incredibil ce se întâmplă! Omul ăsta este bolnav grav, nu are voie să stea acolo unde este. Jean Pădureanu trebuie eliberat, altfel moare! Pe lângă toate bolile pe care le are, acum trebuie operat şi la prostată. Este extrem de grav. Eu sper ca pe 30, când se rejudecă situaţia, Pădureanu să fie eliberat. Este singura lui şansă să fie salvat”, a declarat Ioan Horoba pentru Ring.