Jean Pădureanu, dus de urgenţă cu ambulanţa de la Rahova la spitalul Penitenciarului Jilava

DOSARUL TRANSFERURILOR.Jean Pădureanu a fost dus de urgenţă cu ambulanţa de la Rahova la spitalul Penitenciarului Jilava, pentru că are diabet şi are nevoie de un tratament special, potrivit România TV. La Rahova au rămas George Copos, Gică Popescu şi Meme Stoica. In schimb, fraţii Becali şi Cristi Borcea sunt la penitenciarul Poarta Albă.

RomaniaTV.net
05 mart. 2014, 09:54
Jean Pădureanu, dus de urgenţă cu ambulanţa de la Rahova la spitalul Penitenciarului Jilava

DOSARUL TRANSFERURILOR. George Copos, Gică Popescu, Mihai Stoica şi Jean Pădureanu şi-au petrecut prima noapte la Penitenciarul Rahova.

Tot la Rahova a ajuns iniţial şi Jean Pădureanu. Lordul fotbalului a fost luat cu o ambulanţă, din Spitalul Elias, unde era internat. 3 ani şi 4 luni de închisoare i-au dat judecătorii, chiar dacă procurorii au cerut suspendarea pedepsei.

Miercuri dimineaţă, însă, Jean Pădureanu a fost luat de la Rahova cu o ambulanţă, şi dus la Jilava pentru că are grave probleme de sănătate. Jean Pădureanu trebuie să facă insulină de trei ori pe zi, iar apropriaţii spun că abia mai poate să mai meargă. Regimul din spitalul Penitenciarului Rahova nu i-ar fi permis un tratament adecvat pentru boala sa, aşa că a fost transferat la spitalul Penitenciarului Jilava.

Gică Popescu, condamnat cu EXECUTARE cu o zi înaintea alegerilor de la FRF

CRISTI BORCEA, şase ani şi patru luni de închisoare CU EXECUTARE. Povestea „Playboy-ului” din fotbal

GIOVANI BECALI, şase ani şi patru luni de închisoare CU EXECUTARE. Afacerile DUBIOASE care l-au făcut MILIONAR