JO IARNĂ. Haos la Olimpiada de la Soci: Sportivii şi jurnaliştii se plâng de condiţiile de CAZARE inumane FOTO

Toalete duble, prize chiar în paturi, apă de la robinet nepotabilă şi instrucţiuni despre cum oameni ar trebui să se comporte la baie. Acestea sunt doar o serie din nemulţumirile sportivilor şi jurnaliştilor care participă la Olimpiada de la Soci. Astfel, sute de imagini gafele făcute de organizatori au început să inunde reţelele de socializare.

05 feb. 2014, 10:54

Organizarea Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci este pusă sub semnul haosului, cu toate că s-au consumat sume importante de bani. Astfel, atât jurnalişti, cât şi sportivii se plâng de condiţiile aproape inumane în care au fost cazaţi. De exemplu, cele mai populare au fost „toaletele duble” de la Centrul Olimpic. Deşi unele toatele au fost înlocuite cu noptiere, totuşi sportivii au reuşit să facă poze cu celebrele toalete duble, potrivit Publika.md.

Citeşte şi SOCI 2014. Olimpiada FIERBINTE, cei mai sexy sportivi GALERIE FOTO

Mai mult, organizatorii au avut mari probleme şi cu specialiştii în limba engleză. Străzile din Soci au fost traduse din rusă în engleză, însă de cele mai mute ori traducerea a fost greşită. De asemenea, sportivii au fost surprinşi să vadă că prizele din camerele sunt amplasate la capul patului, iar caloriferele au fost puse la o înălţime de mai bine de doi metri. În acelaşi timp, apa de la robinete este galbenă şi nu poate fi folosită.

Citeşte şi JO de la SOCI: BUCURIA sportivilor şi a spectatorilor, COŞMARUL CÂINILOR vagabonzi

În acelaşi timp, fiecare baie are numeroase instrucţiuni de folosire a WC-urilor. Inedit este faptul că ruşii au decis să economisească şi pe uniformele olimpicilor ruşi. Astfel, le-au dat sportivilor uniformele din 2012 şi au cusut o emblemă cu anul 2014 peste 2012. Iar pentru unii sportivi nu au ajuns nici perne. De asemenea, forma autobuzului olimpic care va transporta sportivii a stârnit numeroase zâmbete.