JO JO DAN a pierdut meciul pentru titlul mondial

Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan (33 de ani, 34 de victorii, 3 înfrângeri, 18 KO), a pierdut la Motorpoint Arena din Sheffield meciul cu Kell Brook (28 de ani, 34 de victorii, 0 înfrângeri, 22 KO). Pugilistul britanic și-a apărat centura IBF la categoria semimijlocie. 

RomaniaTV.net
28 mart. 2015, 22:59
JO JO DAN a pierdut meciul pentru titlul mondial

Boxerul român Jo Jo Dan a fost învins prin KO tehnic de britanicul Kell Brook, deținătorul titlului, sâmbătă seara, la Sheffield, într-un meci pentru centura mondială IBF la categoria welter. 

Doar patru runde a rezistat pugilistul român în faţa britanicului Kell Brook. În runda a patra, Ion Ionuţ a fost numărat de mai multe ori şi a abandonat lupta.

În gala în care Jo Jo Dan luptă cu Kell Brook, Sergey Khomitsky a reușit un knock-out spectaculos împotriva lui Adam Etches, în direct pe Dolce Sport 1.

Adam Etches, chiar din Sheffield, unde se desfășoară gala, era favorit în meciul contra lui Sergey Khomitsky, din Belarus.

Cei doi luptau pentru titlul la categoria mijlocie IBF International.

După trei runde echilibrate, bielorusul a reușit o lovitură spectaculoasă în runda a patra cu care l-a trimis la podea pe britanic.

A existat un moment de neliniște în sală, Etches părând că și-a pierdut cunoștința. Mai mulți oficiali, plus medicul au intervenit imediat, pentru a verifica starea de sănătate a pugilistului. După ce s-au asigurat că Etches nu își înghite limba, la puțin timp, localnicul din Sheffield s-a ridicat în picioare, dar nu a mai putut continua partida.