JOB de vis pentru un bărbat sau o femeie. Se caută „tester” de prostituate

O rețea de socializare din Germania, creată special pentru prostituate, caută spre angajare "tester de bordel". Astfel, persoana angajată trebuie să verifice calitățiile serviciilor prestate de lucrătoarele sexuale, să vadă dacă respectă standardelede curățeni și dacă oferă o bună parctică în acest domeniu.

06 apr. 2015, 14:01
JOB de vis pentru un bărbat sau o femeie. Se caută „tester” de prostituate

Bordelul este amplasat în Berlin, Germania, iar site-ul poartă numele de KaufMich.com („cumpără-mă”, în germană). Reţeaua de socializare este dedicată prostituatelor, potrivit CNBC.

Citeşte şi Raiul femeilor uşoare din Bucureşti. Tarife reduse, de Florii CAMERA ASCUNSĂ VIDEO

Astfel, în prezent, firma care oferă servicii de promovare clienților și companiilor specializate în industria sexului caută un bărbat sau femeie educat/ă, cu studii universitare, care să se alăture lor. Mai mult, au postat pe internet un anunţ, care specifică faptul că testarea prostituatelor se va realiza prin întreținerea de relații sexuale atât cu femei, cât și cu bărbați.

Bordelurile sunt legale în Germania, dar nu există un sistem de control al calității serviciilor pe care le oferă. Vrem să devenim un fel de Tripadvisor pentru lumea bordelurilor„, a declarat managerul site-ului.

Citeşte şi Prostituate obligate să măture străzile şi să planteze flori pentru a scăpa de AMENZI