Jocul amoros care a înnebunit planeta a ajuns și în România! E foarte periculos şi poate aduce chiar moartea!

Termenul „chemsex” a fost invocat de mai multe ori de medici dintre cei mai respectabili la cea de-a IX-a Conferință Științifică despre HIV, care s-a desfășurat anul trecut la Paris. 

RomaniaTV.net
18 oct. 2018, 09:41

Specialiștii în SIDA arată cu degetul la acest nou joc sexual, care, spun ei, contribuie la propagarea virusului tocmai acum, când, după ani și ani de cercetări, medicina pare să fi ajuns în punctul în care să poată ține cât de cât sub control cumplita boală.

Această practică sexuală, care presupune consum de droguri, se răspândește peste tot în Europa, cu precădere în rândul comunității homosexuale. Ea îi îngrijorează pe medici și pe asociațiile de luptă împotriva SIDA, care avertizează în privința efectelor sale devastatoare. 

Chemsex, o practică sexuală care îngrijorează. Practiocanţii îşi pierd locul de muncă, nu mai au viață socială, mor în timpul actului

Potrivit unor informații neconfirmate, se pare că această practică a ajuns și în România, mulți tineri fiind atrași de „chemsex”, însă așa cum se întâmplă în mai toate situațiile de acest gen, nebuniile câștigă mulți adepți printre conaționalii noștri. 

Termenul de „chemsex” provine de la contopirea a două cuvinte: „chemicals” (care în engleză desemnează drogurile chimice) și „sex” și denumește o practică ce constă în a avea raporturi sexuale sub influența substanțelor psihotrope, adică a acelor produse care au efecte asupra activității cerebrale la nivelul sistemului nervos.